VI HJÄLPER DIG VÄXA

På Ahlgren Marketing vet vi hur vi ska optimera varje marknadsföringskampanj för att få bästa största möjliga resultat ur varje satsad krona.

Vi hjälper dig att lägga upp plan för hur just du ska få ut mesta möjliga ur din annonsering på internet, oberoende av om du vill ha fler leads, ökad försäljning eller bara vill ha ökad kännedom om ditt varumärke.

Prata med oss, så har vi ett första helt kostnadsfritt möte där vi delar med oss av våra tips och idéer till dig.

Marknadsföring

Marknadsför ditt företag på internet. Om du inte syns på internet, finns du inte.
Läs mer…

Sociala Medier

Vi tar hand om ditt företag på sociala medier, så du kan ägna dig åt att sköta ditt företag i stället.
Läs mer…

Lead Generation

Vad skulle det betyda för ditt företag att varje dag få in fler nya leads än du hinner ta hand om?
Läs mer…

Webbutveckling

Behöver du en ny hemsida, landningssida eller e-commerce store till din nya marknadsföring? Vi hjälper dig.
Läs mer…

“Syns man inte på internet, så finns man inte”

Sagt av en mycket vis man.

Marknadsföring

Man brukar ju säga att syns man inte på internet, så finns man inte. Detta stämmer mer än vad man först kan tro i dagens uppkopplade värld.

Så fort man ska investera i något, så gör man först en sökning på internet. Och ska man lyckas på bästa möjliga sätt med sitt företagande, så gäller det att man syns i rätt kanaler på internet. Men det är inte alltid så lätt att göra sig hörd i det enorma mediebrus som idag råder på internet. Det är inte lätt att göra sin röst hörd.

Ahlgren Marketing har mångårig erfarenhet av marknadsföring på internet. Vi har arbetat med många av de största aktörerna på marknaden. Vi använder oss av alla de mest effektivaste plattformarna som finns tillgängliga, som Facebook, Google Ads, Instagram, LinkedIn, Twitter och YouTube.

Vi hjälper dig att lägga upp en långsiktig plan för hur din marknadsföring ska ge bästa möjliga resultat. Vi skapar och sköter din marknadsföring, och rapporterar kontinuerligt tillbaka till dig med resultatet. Allt för att du inte ska behöva lägga en massa tid på att försöka lära dig en massa krångliga saker som CTR (Click-through Rate), CPA (Cost Per Action) och Ad Frequency. I stället kan du lägga tiden på det du är bäst på, att sköta ditt företag. Vi tar hand om resten.

Ta ett helt kostnadsfritt samtal med oss för att höra vad vi kan göra för just er.

Sociala Medier

Idag fullkomligt svämmar internet över av olika sociala medier. Sociala medier har blivit en viktig del av allas våra liv, och vi spenderar en stor del av vår dag med att läsa och titta på alla olika medier.

Sociala medier är idag en av de viktigaste, och mest effektiva, plattformarna för att nå ut till våra kunder och vår tilltänkta målgrupp. Om man inte har en aktiv och uppdaterad profil på alla dessa plattformar, går man utan tvekan miste om en stor del av sin möjliga inkomst.

Men det tar mycket tid att varje dag uppdatera om vad som händer på företaget, och att vara aktiv med att svara på frågor och liknande. Tid som de flesta företagarna inte har.

Vi lägger tillsammans med er upp en plan och mål för vad ni vill åstadkomma på de sociala medierna. Det kan vara att bättre nå ut till er målgrupp, få upp erat rykte och anseende på internet, eller att så snabbt och effektivt som möjligt nå ut med de senaste nyheterna om vad som händer i erat företag.

Vi skapar erat material, och för ut det till er målgrupp. Vi rapporterar kontinuerligt tillbaka till er med resultatet på ett snyggt och bra sätt.

Ta ett helt kostnadsfritt samtal med oss för att höra vad vi kan göra för just er.

Lead Generation

För att ett företag på internet inte ska dö ut, måste man hela tiden få in nya intresserade leads. Listor med potentiella kunder som visat att de är intresserade av vad ni har att erbjuda.

Det finns olika sätt att skaffa dessa leads. Lite beroende på vad det är ni har att erbjuda, och till vem ni erbjuder det, bör man även rikta in sig på olika plattformar på internet. Det kan vara en landningssida på er hemsida, eller genom Facebook Ads, eller genom B2B-kontakter på LinkedIn.

Vi hjälper er att hela tiden få in listor med intresserade leads som vill göra affärer med just erat företag.

Vad skulle det betyda för ditt företag om du varje vecka fick in fler nya köpsugna leads än du hinner ta hand om?

Ta ett helt kostnadsfritt samtal med oss för att höra vad vi kan göra för just er.

Webbutveckling

Alla företag bör ha en närvaro på internet idag. Antingen en hemsida, e-handelssida, Facebook-sida eller en landningssida.

Behöver du uppdatera eller fräscha upp din hemsida, eller om du behöver en ny effektiv landningssida till din nya kampanj, så hjälper vi dig att skapa den.

Vi har mångårig erfarenhet av att skapa hemsidor och liknande åt många av de största företagen där ute på internet. Både svenska och internationella företag.

Vi hjälper er även med att uppdatera sidan och hålla den aktuell.

Ta ett helt kostnadsfritt samtal med oss för att höra vad vi kan göra för just er.

LÅT OSS PRATA OM VAD VI KAN HJÄLPA DIG MED

Kontakta oss för att boka in ett helt kostnadsfritt samtal. Vi går då igenom hur du kan öka på din lönsamhet, och få fler nya leads än du hinner ta hand om.